Αρχική σελίδα

Εταιρική ταυτότητα

Έργα μας

FAQ

Επικοινωνία

Σταμαθιουδάκη 100

2831026111

alumincoaerakis@gmail.com

Συνθετικά Κουφώματα πέργκολες αλουμινίου
Home

Κάγκελα  Crystal line


Crystalline - Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα

                                           

                 

Το νέο πρωτοποριακό σύστημα στήριξης υαλοπίνακα με
προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου κάγκελου
είναι το ιδανικό σύστημα για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις
κτιρίων με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Προσφέρει εντυπωσιακό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, χωρίς να περιορίζει τη θέα. Δε χρειάζεται συντήρηση, είναι εύκολο στον καθαρισμό και κατασκευάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα UNI ΕΝ 10807 & NF P01-013.

Το σύστημα Crystal line προσφέρεται σε 3 βασικούς τύπους, (επιδαπέδιο, ενδοδαπέδιο και εξωτερικό) με διαφορετικές παραλλαγές. Το σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε τελικό δάπεδο ή πάνω σε στηθαίο και δέχεται κάθετα υαλοπίνακα πάχους 16 ή 20mm και ύψους έως 100cm (προτείνονται triplex, securit).

Η βάση καλύπτεται με καπάκια αλουμινίου και δίνει τη δυνατότητα εύκολης αφαίρεσης σε περίπτωση αντικατάστασης του υαλοπίνακα, χωρίς να προκαλούνται φθορές στο δάπεδο ή στο ίδιο το σύστημα. Τα καπάκια διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία, σε ειδικά χρώματα, ανοδίωση inox, καθώς επίσης αποχρώσεις σε απομίμηση ξύλου.

Το σύστημα Crystal Line, μπορεί να δεχθεί σκέτο υαλοπίνακα 16 ή 20mm (triplex, securit) με ειδική λείανση στο τελείωμά του.

Η ALUMINCO, εξελίσσοντας το σύστημα, διαθέτει στην αγορά 3 διαφορετικές κουπαστές αλουμινίου. Στρογγυλή Φ50, οβάλ 76mm με υποδοχή για τον υαλοπίνακα και με εξωτερικό στήριγμα που συγκρατεί κουπαστή διατομής Φ50. Οι κουπαστές είναι προαιρετικές και διατίθενται στο ίδιο χρώμα με τα καπάκια του προφίλ, ενώ προσφέρουν την αίσθηση της ασφάλειας και προσθέτουν αισθητικά στην τελική όψη του κάγκελου. Βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή σε πολλές αποχρώσεις, ανοδίωση inox, καθώς επίσης σε χρώματα απομίμησης ξύλου.

Crystalline
—––––––––––––-

Κλασικά κάγκελα
—––––––––––––-

F 50 INOX  
—––––––––––––-

Αυλόγυροι
—––––––––––––-

Αυλόπορτες

κατάλογος Crystalline

http://www.aluminco.com/media/52975/CRYSTAL%20LINE.pdf