Αρχική σελίδα

Εταιρική ταυτότητα

Έργα μας

FAQ

Επικοινωνία

Σταμαθιουδάκη 100

2831026111

alumincoaerakis@gmail.com

Συνθετικά Κουφώματα πέργκολες αλουμινίου
Home

Εταιρική ταυτότητα

Λίγα λόγια για μας

Η Aluminco - Αεράκης στο Ρέθυμνο, που ειδικεύεται στις κατασκευές αλουμινίου, αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων γεμάτη δημιουργικότητα, ενθουσιασμό, όραμα και επαγγελματισμό. Η ομάδα μας είναι πλαισιωμένη από μηχανικούς, πωλητές, τεχνίτες και βοηθούς και όλοι μαζί καταβάλλουμε προσπάθεια, για να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στον ιδιώτη ή τον επαγγελματία. Αξιοποιώντας σήμερα τα εργαλεία του αύριο, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να κατασκευάσουμε έξυπνες λύσεις για το χώρο σας.


Στον εκθεσιακό μας χώρο 185τ.μ. θα βρείτε όλη τη γκάμα των προϊόντων της Aluminco και όχι μόνο. Κουφώματα ανοιγόμενα ή συρόμενα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, κάγκελα μοντέρνα ή παραδοσιακά, αυλόπορτες, πέργκολες αλουμινίου, στέγαστρα, φωτιστικά, εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες. Ακόμη, η Aluminco Αεράκης ανήκει στο δίκτυο των καταστημάτων Somfy  και μπορεί να σας παρέχει αυτοματισμούς και συστήματα ελέγχου για τα κουφώματα, τα ρολά, τις αυλόπορτες ή την πέργκολά σας.


Συνέπεια, Εργατικότητα και Πραγματικό Ενδιαφέρον για την ικανοποίηση του πελάτη είναι το τρίπτυχο στο οποίο στηρίζουμε τη λειτουργία μας.

Σημείο αναφοράς αποτελεί η εμπιστοσύνη της επιχειρησής μας από μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες, ξενοδοχειακούς ομίλους, δημόσιους οργανισμούς, σχολεία, αλλά και εκατοντάδες ιδιώτες.  

Εκ της διευθύνσεως,

Αεράκης Γιώργος